|
Гадилыг ногоон байх үед хураан авч худалдаанд гаргах хүртэл боловсрох үйл явцыг байнга хянаж байдаг. Шар гадилын хальсан дээр бор толбонууд бий болох үед гүйцэд боловсордог байна.
- Ногоон, бүдэг ногоон. Боловсроогүй.Ургац хураалтаас агуулах дээр хүлээж авсан үе.
- Бүдэг ногоон. Шаардлагатай температурт хадгалах үе. Анхны өнгөний өөрчлөлт ихэнхдээ гадилы мөр хэсэгт үзэгддэг.
- 50% ногоон 50% шар. Жижиглэнгийн худалдаачдад зарах үе ба хэрэглэгчид худалдаж аваад дараа нь хэрэглэж болох хүртэл боловсорсон.
- Ихэнх хэсэг нь шаргал бол үзүүлэнд тавих хамгийн тохиромжтой үе
- Ногоон иштэй шар гадил худалдахад хамгийн тохиромжтой үе бөгөөд үзүүлэнгийнхээс бусад хайрцагтай гадилыг сэрүүн газар хадгалах нь өнгө өөрчлөгдөх явцыг удаашруулдаг.
- Бүхэлдээ шар гадил. Амархан гэмтэнэ, арчилгаа шаардлагатай.
- Шар, чихрийн толботой гадил нь идэх үед илүү чихэрлэг амттай байдаг. Шеик, бялуу хийхэд төгс үзэмж, зохицлыг бий болгоно.
Захилгын утас: 7585-5555, 9910-5801
|