Гадил жимсний өнгөний диаграм

Гадилыг ногоон байх үед хураан авч худалдаанд гаргах хүртэл боловсрох үйл явцыг байнга хянаж байдаг. Шар гадилын хальсан дээр бор толбонууд бий болох үед гүйцэд боловсордог байна.

  1. Ногоон, бүдэг ногоон. Боловсроогүй.Ургац хураалтаас агуулах дээр хүлээж авсан үе.
  2. Бүдэг ногоон. Шаардлагатай температурт хадгалах үе. Анхны өнгөний өөрчлөлт ихэнхдээ гадилы мөр хэсэгт үзэгддэг.
  3. 50% ногоон 50% шар. Жижиглэнгийн худалдаачдад зарах үе ба хэрэглэгчид худалдаж аваад дараа нь хэрэглэж болох хүртэл боловсорсон.
  4. Ихэнх хэсэг нь шаргал бол үзүүлэнд тавих хамгийн тохиромжтой үе
  5. Ногоон иштэй шар гадил худалдахад хамгийн тохиромжтой үе бөгөөд үзүүлэнгийнхээс бусад хайрцагтай гадилыг сэрүүн газар хадгалах нь өнгө өөрчлөгдөх явцыг удаашруулдаг.
  6. Бүхэлдээ шар гадил. Амархан гэмтэнэ, арчилгаа шаардлагатай.
  7. Шар, чихрийн толботой гадил нь идэх үед илүү чихэрлэг амттай байдаг. Шеик, бялуу хийхэд төгс үзэмж, зохицлыг бий болгоно.

Захилгын утас: 7585-5555, 9910-5801

You are here: Home NEWS News